Media Kelantan

July 26, 2009

Perkahwinan Pokne dan Mimi

Filed under: Candid Camera — mediakelantan @ 7:30 am
Tags:

5855_121367777544_711317544_2227114_5723058_n

 

6009_107060241579_635771579_2721237_4849658_n

Advertisements

February 12, 2009

Budak Media Yang Degil

Filed under: Candid Camera — mediakelantan @ 7:45 am

Bila budak-budak media yang muda segar ni buat hal..memang boleh jadi haru..ada saja peel yang tak betul nak dibuat..

makan

Cuba perhatikan gambar di atas nih..apa yang tak kena……………

Tak tau..takpa..buat-buat tak tahu sebab kalau dah tau tak sedap abang admin nak bercerita..

bagi yang biasa membuat liputan di mahkamah pasti biasa dengan kantin mahkamah..

dek kerana tak nak terlepas gambar dan video seorang tertuduh, sanggup mengalihkan meja makan kantin sehingga ke luar ruang mahkamah..tengok sendiri pada gambar..sampai nak halang lalu lalang orang kat situ..

makan0021

Ini semua idea si abang pakai topi biru ni..kebetulan masing-masing pun lapar, tak minum pagi..makan pun tak..tunggu punye lama si tertuduh, sampai perut naik keroncong..

Nasib la tak kena marah..tak pun kena halau..tapi lain kali boleh buat lagi..nest gak port kat sini..

January 24, 2009

Reporter Buang Tebiat

Filed under: Candid Camera — mediakelantan @ 10:43 am

23012009019

Ada juga gang media kelantan yang buang tebiat buat benda pelik-pelik..bila ditegah, masing-masing berdegil..tak dengar kata..

23012009018

ada ke masing-masing nak Mat Rempit…nak ‘racing’ kat Jalan Sultan Yahya Petra..join budak-budak yang biasa ‘main’ kat situ…

23012009017

ish..ish..ishh..sah buang tebiat..

klt000017794

dah pesan, tak nak dengar..kan dah kantoi..sendiri mau ingat lah

October 16, 2008

Puteri Media Kelantan

Filed under: Candid Camera — mediakelantan @ 6:21 am

October 8, 2008

Dua reaksi yang berbeza – Apa yang tak kena

Filed under: Candid Camera — mediakelantan @ 7:54 am
Datuk Mukrhiz still maintain, yang lain macam terpinga-pinga

Datuk Mukrhiz still maintain, yang lain macam terpinga-pinga

Seyum lebar semua..apa yang menarik tuh..

Senyum lebar semua..apa yang menarik tuh..

September 15, 2008

Media Kelantan Takluk Perairan

Filed under: Candid Camera — mediakelantan @ 9:24 am
Mendarat di Pulau Perhentian

Mendarat di Pulau Perhentian

Kelajuan 31 Knot menaiki Kilat 28

Kelajuan 31 Knot menaiki Kilat 28

Laksamana Komander Hafiz (kanan) memberi arahan

Laksamana Komander Hafiz (kanan) memberi arahan

14 September lalu, rakan media menerima pelawaan buat julung-julung kalinya daripada Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM) ke-10 Tok Bali untuk melakukan pelupusan dua buat bot kapal di Perairan untuk dijadikan tukun tiruan.

Media juga berpeluang untuk berbuka bersama-sama 28 krew kapal KM Amanah yang dikepalai oleh Pegawai Pemerintahnya, Leftenan Koman der Maritim Engku Shuhaimi Engku Daek dan Ketua Penguatkuasa APMM Tok Bali, Komander Rozali Mohd. Said di kawasan perairan Pulau Perhentian.

Sejurus selepas itu, para media yang diketuai oleh Abe Nor mengambil alih kapal tersebut seterusnya menakluk kawasan perairan dari Tok Bali hingga ke Kuala Terengganu..

Percaya atau tidak..lu fikirlah sendiri..

September 8, 2008

Siapa yang tak puasa ??

Filed under: Candid Camera — mediakelantan @ 7:09 am
Puas kena nasihat, tak nak dengar..siang-siang buat perangai

Puas kena nasihat, tak nak dengar..siang-siang buat perangai

Bagai Lalat Menghurung

Filed under: Candid Camera — mediakelantan @ 7:06 am
Lapar berita masing-masing..tengok la sendiri kawan-kawan

Lapar berita masing-masing..tengok la sendiri kawan-kawan ni

Blog at WordPress.com.