Media Kelantan

November 30, 2009

MB lashes out at media

Filed under: Diskusi — mediakelantan @ 5:33 am
Tags: , ,

Nik Aziz says he’ll never forgive reporters who pit him against others

KOTA BARU: Kelantan Mentri Besar Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat said he will never forgive journalists who pit him against others saying that those involved would never go to heaven.

The PAS spiritual adviser, who sounded sore over the barrage of newspaper reports on his botched Haj pilgrimage trip, his deposed son-in-law Abdul Ariffahmi Abdul Rahman and the purported resignation of his protege Datuk Husam Musa, added that such journalists were only interested to run down his honour and dignity.

“Journalists can write anything they like but if they were to ask for my forgiveness it is okay if I forgive them but if I refuse to accept their apology they will suffer in their graves,” he told reporters after attending a marriage ceremony in Panchor here yesterday.

Nik Abdul Aziz also defended his action to ask the people of Kelantan to pray for the demise of Prime Minister Datuk Seri Najib Tun Razak if he had bad intentions to deny the people of the oil royalty.

“I cannot see anything wrong with my actions if Datuk (Seri) Najib Tun Razak has bad intention to deny the people of Kelantan what is rightfully theirs.

“I had asked the people to pray to remove such bad intentions from the Prime Minister and there is absolutely nothing wrong with that,” he added.

He also said that he was willing to confront any Ulama who had criticized him for his remarks on Najib.

Nik Abdul Aziz said it was perfectly all right to ask God to defend oneself from cruel people adding that even Prophet Mohamad had prayed to God to defend himself from tyranny.

“When I do something I have my arguments and I don’t do anything without any foundation,” he added.

sumber: Star

abang administrator: dibuka untuk diskusi bersama..

8 Comments »

  1. Aku rasa Tok Guru marah press kerana dia tak dapat mengerjakan haji secara first class……elok kalau kita tak expose cite tu… bole lah SPRM menggari TG di KLIA sekembali dari Tanah Suci….

    Comment by syed azhar — November 30, 2009 @ 5:43 am

  2. aku hanya melaporkan… wat apa aku nak minta maaf…

    Comment by mat teropong media — November 30, 2009 @ 9:19 am

  3. Apa pun saya suka tengok blog ni…siap bergambar!

    http://pasjawab.blogspot.com/

    Comment by putrapas — November 30, 2009 @ 12:33 pm

  4. haha, kena cari siapa pulok dalam media di kelantan ni yang jadi kolonel ni.

    Comment by sarjan dolah — December 4, 2009 @ 9:29 pm

  5. semoga tuan syed tidak termasuklah dalam kategori yang dinamakan namimah..teruskan.

    Comment by syed lah — December 4, 2009 @ 10:24 pm

  6. Rasulullah s.a.w. tidak mencaci dan mencerca umat yang memusuhi baginda, justeru apakah hak kita untuk mencaci cerca atau meluahkan kata-kata kesat kepada umat Islam lain yang tidak sehaluan dengan pandangan kita.

    Comment by mualaf — December 4, 2009 @ 10:36 pm

  7. Apapun, kami hanya melaporkan….kalau tak rasa bersalah pegi haji je la…jangan naik minyak. Lagi pun, Kalau Nudin Awang nak berkat doa Tok Guru kan lebih baik beri cash yang melebehi RM400,000 kpd mangsa banjier di Kelantan…tak kurang dari 4,000 akan mendoakan kesejahteraaan agar panjang umurnya. Masalahnya 4,000 org yang susah tak dapat beri balik investment Nudin Awang….no return of investment……pelik mcm mana orang bole taksub sehingga cube menegakkan benang basah walapun perbuatan itu salah……Allhualam..

    Comment by syed azhar — December 6, 2009 @ 3:17 am

  8. Mengaku sahaja kita buat kesilapan…Nabi teragung pun akan minta maaf kalu buat salah. TG lebih hebat dari Nabi Muhammad tak pernah buat salah dan yang peliknya pengikut taksub diam mcm tunggul tak berani menegur TG

    Comment by albaiths — December 6, 2009 @ 6:12 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: