Media Kelantan

Raya KAWAN Potrait’s

dsc_8497

dsc_8483

dscn2695

nantikan sambungan gambar-gambar ini..sedang dikumpulkan..sebarang kesulitan harap dimaafkan

10 Comments »

  1. Salam, congrat. to all those involved dalam jamuan raya KAWAN tu..yang pasti, majlis tu walaupun tak grand cukup menghiburkan esp. si ishak tu yg siap pakai bulu mata..
    Cuma satu aje lah kawe tak berapa lalu bab makanan tu rasa tak berapa sedaplah.
    Orang lain kawe tak tahulah rasa mcamana..Tapi kawe pehe mungkin budget kita tak seberapa.
    Whatever, couple of the night tu bg kawe memang sesuai sgtlah dengan baju sedondong dan si sheila tu tak putus2 senyum mca nak war war kan satu dunia betapa bahagianya dia…jeles kawe

    Comment by shazaimie — November 2, 2008 @ 6:31 am

  2. jangan jeles2… nanti ada orang marah…

    Comment by wanfai — November 3, 2008 @ 7:27 am

  3. ambo berharap abg adm masukkan lg gmbr2 hok lawa..stakat gmbr bob n sheila wat gapo..xglamer pung. Bob tu xdok batu..penakut..bual sajo..malu2 kucing kunun..xsoh maroh la bob..kawe oyat hok sengoti.

    Comment by rockBUDU — November 4, 2008 @ 8:02 am

  4. KEJUTAN…malam tu Bob balik ngan Shiela la..

    p/s: Bob sila jawab! Jgnlah berpura-pura lagi, semua org dah tahu la…mak u pun dah kata u sedang dilamun cinta…..

    Comment by peminat_MAILMAT — November 5, 2008 @ 6:47 am

  5. bob nyanyi, bleh gegar pantai PCB, tk taula manaer dia dpt energy…hehehe..apapun, mata ishaq jugak la yg menonjol….congrate sumer ajk kawan yg berjaya buat….

    Comment by pclama — November 7, 2008 @ 5:43 am

  6. skali tgk muka si bob debok nyanyi nih mcm nk nangis atau marah kt org..hishh..xpehe kawe nih..si fathil gak sore leh tehe tp malu nk pakai songket..bimbang xrock katenye..apada

    Comment by dewa20 — November 10, 2008 @ 7:24 am

  7. aku tak sangka bob dh bercnta, aku dlu dh lama syok kat sheila tp x dapat. walhal badn aku sama je dgn bob. apa kelebihan bob aku tak tahu la…. sheila .. andai kau bisa dengar rintihan daku ini, tinggalkan bob datang lah kepada ku… aku pasti membahagiakan mu. walaupn aku sdh brpunya tapi msih bujang tiga.. heheheheheh…. bob, apa kelas…..perut ku lagi seksi tau….

    Comment by CSI KAWAN — November 11, 2008 @ 5:23 am

  8. aku tak bisa luluhkan hatimu.. dan aku tak bisa menyentuh cinta mu..wawawaawawawawawaaw.. sheila…

    Comment by CSI KAWAN — November 11, 2008 @ 5:25 am

  9. terima kasih krn sudi membaca luahan ini.. skrng aku nak kuar nak gi amik anak aku jap… sayonara….

    Comment by CSI KAWAN — November 11, 2008 @ 5:26 am

  10. Gambo raya KAWAN ni bila nak update..kata nk tambah, xde pun…

    Comment by chipmunk — November 13, 2008 @ 8:15 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: