Media Kelantan

February 23, 2009

Blog Indonesia Maki Malaysia

Filed under: Diskusi — mediakelantan @ 8:36 am

blog

Mari ramai-ramai kawan-kawan media, kita jengah sebentar ke blog ini, lihat apa isinya, sama-sama renungkan..

http://id-top.blogspot.com

secara kebetulan, link blog ini abang admin dapati melalui capaian di salah seorang rakan wartawan juga, brother mazidul akmal sidek..http://mazidulakmal.blogspot.com

isi di blog ini lebih banyak menceritakan perihal di negara kita..corak tulisan ke arah mencaci, menghina dan memaki apa yang berlaku di negara kita..

blog1

abang admin tak mahu letak komen sendiri..sama-sama kita komen mengenai apa yang tertera dalam blog ini..

Advertisements

February 12, 2009

Budak Media Yang Degil

Filed under: Candid Camera — mediakelantan @ 7:45 am

Bila budak-budak media yang muda segar ni buat hal..memang boleh jadi haru..ada saja peel yang tak betul nak dibuat..

makan

Cuba perhatikan gambar di atas nih..apa yang tak kena……………

Tak tau..takpa..buat-buat tak tahu sebab kalau dah tau tak sedap abang admin nak bercerita..

bagi yang biasa membuat liputan di mahkamah pasti biasa dengan kantin mahkamah..

dek kerana tak nak terlepas gambar dan video seorang tertuduh, sanggup mengalihkan meja makan kantin sehingga ke luar ruang mahkamah..tengok sendiri pada gambar..sampai nak halang lalu lalang orang kat situ..

makan0021

Ini semua idea si abang pakai topi biru ni..kebetulan masing-masing pun lapar, tak minum pagi..makan pun tak..tunggu punye lama si tertuduh, sampai perut naik keroncong..

Nasib la tak kena marah..tak pun kena halau..tapi lain kali boleh buat lagi..nest gak port kat sini..

Create a free website or blog at WordPress.com.