Media Kelantan

October 16, 2008

Puteri Media Kelantan

Filed under: Candid Camera — mediakelantan @ 6:21 am

12 Comments »

  1. aku tak boleh tgk la gambar kat atas ni…. takde gambar lain ke nak taruk??? terus potong la mood aku bila bukak blog ni!!

    Comment by wanfai — October 16, 2008 @ 4:31 pm

  2. Kenapalah agaknya wanfai tak leh tengok gambar tu? Mari sama-sama kita fikir hehehe

    Comment by shazaimie — October 17, 2008 @ 3:42 am

  3. kita mahu orang luar kenal rakan-rakan kita..takpela..sekali-sekala keluar gambar..biar adil..

    Comment by mediakelantan — October 17, 2008 @ 4:44 am

  4. wanfai hilang selera memang ada sebabnya, tengok jelah post budak-budak tu, ada yang lentok nanti rebah, rambut gerbang, nampak mamai pun ada. tapi takleh marahkan blog editor dibakar..hehehe….kan dah disebut kategori `candid camera’, sepontan lah, maka tak sempat nak possing, nak make-up….kita terima seadanya.

    Comment by Mat Fang — October 17, 2008 @ 5:52 am

  5. sebabnye ialah ade neknak kt situ..ngeri nasib baik rambut x mengerbang

    Comment by ismaNEVES — October 18, 2008 @ 5:21 am

  6. arrrggghhh…ni lah gambar yg paling ngeri, sadis, pedis pernah ku tengok seumur hidup. Tahniah pd mereka yg berjaya merakamkan gambar ngeri ni, terutama hantu neknak tu. Ni kalau reuters tau, gempak ni! Ngeri tak?

    Comment by zackkk — October 18, 2008 @ 7:17 am

  7. u all, tak baik u all kutuk-kutuk gitu tau, awwww.. pedih ulu ati tau dengor.. tak segan silu tu mengata kat kawan seangkatan, muka baru bangun tidor la, sembab tak sempat tacap mekap la, gerbang la, terlebih lentok la, mamai, nek nak la, oh digi pun ada, i will folo yu lau……. huh, nasib baik resaksa gunung merah tak ada dalam gambar tu.. U all ni patut sopan santun sket tau. Niat abang admin tu murni tau, kenapa, tak boleh ka bagi sikit sokongan moral kat kengkawan… ish ish tak paham la..

    Comment by anelka — October 18, 2008 @ 10:55 am

  8. takut la aku neknak tu……(sbenarnya baru tau sape dia) jahat la. xdok ker namo molek ckit. siye dia…

    Comment by mcsue — October 20, 2008 @ 9:13 am

  9. memang ader terdgr org mengata ade sestengah rep ni xmandi pg..xtau lah..anda nilai lah sdri

    Comment by dewa 20 — October 21, 2008 @ 6:39 am

  10. Mujur ada Bong Shiau Wai yang telah menutup segala kengerian itu….

    Comment by pencinta wanita — October 21, 2008 @ 7:09 am

  11. Nyeh mek rase perkataan neknak tu tak sesuai taw… ape kater kiter tukar kepada MAK LAMPIR…..terus laku topik ni nyeh…

    Comment by k@k beLL@ — October 21, 2008 @ 10:16 am

  12. sha wai meme la..dia ok n berbau wangi..hehehe

    Comment by dewa 20 — October 22, 2008 @ 5:47 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: