Media Kelantan

March 19, 2009

Nik Nur Madihah

Filed under: Diskusi — mediakelantan @ 3:51 am
Tags: , , ,

kkb000012611

(Gambar by Zulhanifa Sidek – Photographer Utusan)

Agak terlewat sebenarnya abang admin update blog ni..lebih-lebih lagi yang berkaitan dengan tajuk entry di atas..ampun maaf la yek..

apa-apa pun mengenai fenomena Nik Nur Madihah Nik Mohd Kamal ini masih lagi terasa..tak kan habis cerita dia..

beberapa blog dari rakan media kita ada menceritakan mengenai adik Nik Nur Madihah nih..antaranya:

Wanfai

Tukang Canang

Cabuk

klt000018411

(Gambar by Hafiz Johari – Photographer Utusan)

Gadis berasal dari Kampung Parang Puting, Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Kelantan yang entah sape-sape tiba-tiba jadi popular..nak sama macam seorang selebriti..terkejut juga adik Madihah, tak sangka boleh jadi ‘hebat’ sebegini..

di dada akhbar juga terpampang mengenai cerita adik Madihah ini yang rata-rata menceritakan kehebatan dan rahsianya sebalik kejayaan yang dikecapi.

Utusan Malaysia

Berita Harian

Harian Metro

Sinar Harian

klt000018405

(Gambar by Hafiz Johari – Photographer Utusan)

gadis ini menjadi kebanggaan keluarganya..juga secara tak langsung menjadi kebanggaan rakyat Kelantan..permata ini terbit dari negeri Pantai Timur..

Kami..pengamal media juga bangga dengan pencapaian Nik Nur Madihah..dengan latar belakang hidupnya itu yang tidak pernah dijadikan alasan, gadis ini mampu pergi lebih jauh..

Harap-harap ‘lime light’ yang dikecapi Nik Nur Madihah ketika ini tidak menenggelamkan anda..syabas..

1 Comment »

  1. Halo, salam kenal dari Pontiianak West Borneo Indonesia.
    Senang membaca tulisan2 anda.

    Comment by Nainggolan — June 1, 2009 @ 1:43 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: