Media Kelantan

December 16, 2008

MFKC – Kuning Terus Gah

Filed under: Aktiviti kawan — mediakelantan @ 8:18 am

img_0253

img_0341

img_0301

img_0307

img_0315

img_0246

img_0233

Hari ini biar gambar ceritakan segalanya..abang administrator malas nak tulis apa-apa..hehehehe

15 Comments »

  1. Abg admin nok komen guano,,,dio xdok,,gi beli susu anok..

    Comment by CikguR — December 16, 2008 @ 8:26 am

  2. Bob frust,,red team kaloh sebab dio main bola nge kaki ayeeeee…..

    Comment by CikguR — December 16, 2008 @ 8:28 am

  3. team merah neee asyik kalah jahhhh….saya `frast, frast dan frast’ …. nampak gayanya hati saya sudah memihak kepada team kuning la mcm neee… bubar saja……… sememangnya team merah dah tak ade harapan………..

    Comment by peminat setia team merah — December 16, 2008 @ 8:30 am

  4. Dasat KakBelle,,sepak team bola po pro doh,,pah ni leh select team futsal kelate,,,

    Comment by CikguR — December 16, 2008 @ 8:37 am

  5. saya sudah tengok aksi-aksi pemain team kuning dalam gambar ini …..kesemuanya bagus semua. dua tiga orang dari team anda saya akan pilih untuk diterapkan ke skuad futsal kelantan. Anda tidak layak untuk berlawan team merah….kena lawan team yang lebih bagus. nanti saya anta borang ke pajabat anda masing2.

    Comment by Anizam Daud — December 16, 2008 @ 8:46 am

  6. apesal tepek pic kak bell cam gitew.. hilang glamer…..kan dh kantoi kak bell pregnant…huh dasyat betul!!!!

    Comment by Vogeh da Bass — December 16, 2008 @ 8:47 am

  7. yang penting prestasi pokne semakin menonjol… sempat jugak Kak Pora dengar Pok Ne berseloroh semalam ” bule depe nak beli kasut baru, kalu boleh kito cari team lain buat frenzly”…. wah begitu kencang statement Pok Ne sehebat dia merembat bola…
    Apepun, kelibat BoB ditengah padang dengan berkaki ayam mengiyakan lagi gosip BoB merupakan presiden Elyana Kalis Rindu Fan CLub, yang suker berkaki ayam…..!

    HIdup BoB, hidup Pok Ne!!!

    Comment by Vogeh da Bass — December 16, 2008 @ 8:50 am

  8. Kawe raso nak ambik kakbelle jd striker tok skuad malaysia musim depe,,gerun kawe tengok dio hayun kaki…tp xtau sepak gi alah mano….

    Comment by Sathia — December 16, 2008 @ 8:54 am

  9. Bagus tu Sathia…at least ade jugak yg menghargai kakbelle bermain bola….dari saiz dia 36′,28’36’…skunk dah 9’32’39’…kakakkakakaka……tapi awas, kakbelle bukan sahaja ganaz di padang, dia jugak ganas di mana-mana!!!

    Comment by Vogeh da Bass — December 16, 2008 @ 9:08 am

  10. ciannya abe bob…..adik tegok muka mcm cuka masam…frast gitu moooo…booooo laaaaaaa main futsal nyooooo…..bersara..laaaa daripada team merah tuuu…pas ko adik raso malu……….dgr kabar main kaki ayam…kalau tak dok kasut.. royak ko adik…adik boleh beli… abe bob tau dok…orang asli main futsal loni pakai kasut.
    malunyoooooooooooooooooooo adik…..

    Comment by peminat abe bob — December 16, 2008 @ 9:15 am

  11. kaki aye pun takpo, janji sumbat gol. beli kasut hok mahal pun kalu dok cakdik2 atas pade wat gapo. main biar panda dulu baru beli kasut mahal..

    Comment by abe bob — December 17, 2008 @ 3:48 am

  12. hebat kwn2 aku main nih..

    Comment by manlukeman — December 17, 2008 @ 3:54 am

  13. sebenarnya team merah byk masalah dalaman contohnye ada yg punye ank kecil n masalah dlm percintaan (tau2 sdri lah). Namun team merah akn bangkit minggu dpn..kuning jgn terkejut..menang tipis org xpandang laaa…apapun tgk aksi is sepak bola memang menggerunkan..mesti deras cam peluru

    Comment by dewa20 — December 17, 2008 @ 6:45 am

  14. puak team merah main macam kartun…………….sampai bilo tak akan menang dgn team kuning

    Comment by Hagemaru — December 17, 2008 @ 8:45 am

  15. hebat benar ke kak bel dengey bob ni? Ambo cabar kak bel dengey bob lawe ambo. Demo duo, ambo sore! Takut ko? Kalu berani oyak..

    Comment by nila yang setitik itu.. — December 17, 2008 @ 12:35 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: