Media Kelantan

October 29, 2008

Menjelang Jamuan Raya Kawan

Filed under: Pengumuman — mediakelantan @ 4:56 am
Mesyuarat terakhir

Mesyuarat terakhir

Seperti yang diarah oleh saudara Naib Presiden 1, Isma, administrator perlu mengemas kini blog ini memaklumkan kepada semua rakan-rakan media mengenai majlis jamuan raya Kumpulan Wartawan Kelantan (KAWAN) yang akan berlangsung Jumaat ini, 31 Julai 2008 pukul 8 malam bertempat di Perdana Resort, Pantai Cahaya Bulan.

Segala persiapan berjalan lancar dengan sokongan semua pihak AJK yang diketuai oleh Pengarah Program, Zabidi Ishar. Pelbagai pengisian malam itu nanti turut dirancang..cuma, nantikan ketibaan ye nanti..

Di sini ada beberapa maklumat yang perlu disampaikan kepada semua untuk pengetahuan bersama.

– Semua pengamal media (Melayu, Cina, India, Bumiputera sarawak dan Sabah, Serani, Peranakan, Mixed Blood) datang saja, berlenggang, tanpa perlu bayaran sesen pun.

– Semua media di sini, dijemput datang bersama keluarga (Suami, isteri dan anak-anak).

– Diwajibkan memakai baju Melayu lengkap bagi lelaki dan baju kurung atau yang sama dengan waktu bagi wanita.

– Ada hadiah misteri menanti rakan-rakan media yang hadir (rugi kalau tak datang)

17 Comments »

  1. Diumumkan Wanfai tak dapat pakai seluar baju melayu pada majlis ini nanti..yang menjadi persoalannya belum sampai sebulan lagi menyambut Aidilfitri…adakah dia silap beli yang kecil @ tuttttt..fikir-fikirkanlah

    Comment by Peminat_MAILMAT — October 29, 2008 @ 5:49 am

  2. aku pun peminat_MAILMAT

    Comment by FatihiMAT — October 29, 2008 @ 7:02 am

  3. aku sekarang ne berbini dua….anak tujuh…kalau nak bawa dua-dua boleh ke datang majlis ne boleh ke????

    Comment by Meli Playboy — October 29, 2008 @ 7:55 am

  4. aku takde la *tut** seperti yang diuar-uarkan.. seluar baju melayu yg dah ketat tu aku beli bulan 8 tahun lepas, bukan raya tahun ni… lagi pun badan naik sikit je, macam AZMAN ADNAN dalam sehati berdansa tahun lepas je…

    Comment by wanfai — October 29, 2008 @ 8:21 am

  5. ala..dh gemok tu..ngaku jela wei..org luar klate je igt ko kurus..sbb slalu masuk gamba dlm facebokk yg kurus2..muahahahahaa

    Comment by manlukeman — October 29, 2008 @ 8:33 am

  6. manlukeman, ko ni tak sayang mulut la

    Comment by wanfai — October 29, 2008 @ 9:00 am

  7. ehem..ni ape gado2..

    Comment by mediakelantan — October 29, 2008 @ 9:02 am

  8. saya amat berharap abg bob pakai baju melayu warna pink same ngan baju raye saye, abg bob pakai ngan samping sekali ye, nanti leh menang hadiah, tak pun kita leh kawin terus malam tu

    *tak sabar nak tgk abg bob hensem mlm tu

    Comment by peminat bob — October 29, 2008 @ 11:31 am

  9. peminat bob..jgn ko bertindak keterlaluan nanti shiela gaduh ngan bob tu dan tak leh la lagi gi jln2 kat zoo melaka

    Comment by peminat_MAILMAT — October 29, 2008 @ 1:03 pm

  10. teringat gi jln2 ngan ismaNEVES dan wanfai di wakaf che yeh

    Comment by RozitaCHEwan — October 29, 2008 @ 1:30 pm

  11. oh kenangan manis…

    Comment by wanfai — October 30, 2008 @ 5:45 am

  12. memang bertuah kalau persatuan terus di bawah pemerintahan insan-insan seperti isma, zabidi, rafizi dan yang `setubuh’ seperti mereka, majlis makan dan cabutan bertuah sepanjang tahun beb….ambo mungkin tak sempat hadir tu, ade kat ganu lepah anok penyu, projek suci lagi murni ler…..Khas untuk adinda Isma, tolonglah jangan makan sepanjang majlis tu, bini u dah tak larat nak beli baju seluar baru (selepas setiap majlis makan free)……hehehehe…..

    Comment by Mat Fang — October 30, 2008 @ 8:05 am

  13. Abang administrator mengalu-alukan kalau Rozita Che Wan nak datang ke jamuan kita..terima kasih..

    Comment by mediakelantan — October 30, 2008 @ 8:29 am

  14. bagi beberapa sebab mengapa perlu sangat rozita che wan hadir ke majlis kita…gua selaku orang yang agak rapat dan teman tapi mesra dengannya boleh berhubung dan memintanya hadir sekiranya alasan diberikan munasabah…

    Comment by ismaNEVES — October 30, 2008 @ 9:54 am

  15. amin..aku doakan isma sama rozita bahagia..bob sama shiela juga begitu

    Comment by ahmad_dhani — October 31, 2008 @ 9:48 am

  16. Seronok dan bangga denhgan perkembangan pengamal-pengamal media di kelantan, ada antara mereka kenalan-kenalan lama saya. Syabas.

    Comment by zarith — October 31, 2008 @ 10:54 am

  17. tarikh silap daaaaaaaaaaaaaaaa….time gue xder la mcm majlis korang wat ek…

    Comment by CikguR — November 1, 2008 @ 8:00 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: