Media Kelantan

October 15, 2008

Tawaran Istimewa

Filed under: Diskusi — mediakelantan @ 4:03 am
Zaki Salleh yang menang setelah tak pernah bertuah

Kotak pun dah besar. dalam lagi besar

Masihkah anda ingat akan detik ini..manusia yang tidak bertuah ini, Penolong ketua biro Kosmo! Kota Bharu, Zaki Salleh tiba-tiba boleh menang hadiah Grand Prize bersempena Hari Keluarga Kawan 08 baru-baru ini..

Zaki ingin menjual hadiah kemenangan ini berupa televisyen ukuran 21 inchi..masih baru, tidak digunakan lagi..tak keluar dari kotak lagi..jangan ketinggalan, tawaran yang istimewa, kepuasan terjamin, 100% buatan Malaysia..jangan tanya jenama apa..

Harga..lebih murah daripada harga yang ditawarkan daripada hypermarket besar, Tesco..mahupun daripada kedai asal televisyen ini dibeli..kepada sesiapa yang ingin membeli @ membida harga, boleh rajin-rajin kan diri survey harga-harga TV di pasaran (jangan tengok jenama utama seperti Hitachi, Sony, Panasonic, JVC, Philip dan yang sama waktu dengannya)..harga lingkungan RM300 ke bawah…harga boleh dirunding..

Sebarang maklumat lanjut, hubungi 09-7461630 @ 09-7461651

Advertisements

Crime Scene Investigation (CSI) Gang

Filed under: Santai/Cuci Mata — mediakelantan @ 3:20 am
Memerhati kawasan jenayah berlaku

Memerhati kawasan jenayah berlaku

Setiap kali jadi kes jenayah di negeri ini, pasti team CSI akan turun..tapi nak tunggu gang ni turun, boleh tahan juga berpeluh badan menunggu..sampai menurut kata satu sumber, pernah juga ketua paling besar mereka (KP) naik marah dengan gang ni..

Sebagai galang ganti, diwujudkan satu gang CSI yang baru..surat penyerahan jawatan baru saja diserahkan semalam dan gang ini terus bertugas..

Blog at WordPress.com.