Media Kelantan

September 18, 2008

Perhatian dan Pertolongan

Filed under: Pengumuman — mediakelantan @ 9:04 am

Nampaknya blog ini sudah mula mendapat perhatian dan sambutan daripada semua terutamanya rakan-rakan media kelantan..masing-masing cukup seronok menghantar komen pada setiap ‘post’ yang dipaparkan..apa-apa pun terima kasih daripada administrator..

Seperkara yang turut ingin dinyatakan di sini, kepada semua rakan-rakan media Kelantan yang ingin menyumbang bahan kepada blog ini, amat dialu-alukan..pertolongan anda amat diperlukan bagi mengelak daripada blog ini daripada menjadi ‘kosong’ dan berzama-zaman tidak diupadatekan..sebahagian kepada corat-coret mengisi blog kita..story pun boleh..gambar pun boleh..untuk tujuan itu, bahan-bahan itu boleh dihantar ke

mediakelantan@yahoo.com

Administrator akan mempertimbangkan bahan-bahan itu untuk disiarkan denagn perlu mendapat kebenaran daripada PENTADBIRAN Kawan terlebih dahulu..

Sekali lagi, terima kasih diucapkan kepada semua yang melayari blog ini..

5 Comments »

  1. Abg administrator…nak antar mcamana cara dierr…adik disini tak reti nak hantar camana…

    Comment by Zackkk — September 18, 2008 @ 9:50 am

  2. boleh hantar ke emel rasmi blog ini.
    mediakelantan@yahoo.com. Terima Kasih..

    Comment by mediakelantan — September 19, 2008 @ 4:56 am

  3. w/pun tak banyak assignment, namun kekawan kita tetap agresif cari beghito, terutamanya yang boleh masyukkkkkk. Bila tahu boleh masyukkk, berjujuk gi.
    bagi mereka yang sudah dapat duit raye sebelum ari raye, adalah lebih afdal untuk sedekah kat kekawan yang masih belum dapat lagi. Seposen boleh blah.
    ade yang macam budak kecik bila dapat duit raye, sengih sampai ke telinga, contohnya malam makan colek dengan tok him malam tu. Sape dapat duit raye paling banyak ageknye?

    Comment by khairul — September 22, 2008 @ 4:28 am

  4. haa..kengkawan..khairul tanye tuh..ade sesape nak jawab..

    Comment by mediakelantan — September 22, 2008 @ 4:49 am

  5. Azran..Azran..Azran…..dia yg dpt banyakkk…..tanyer dierr berapa banyak da dapatt…..

    Comment by zackkk... — October 12, 2008 @ 10:51 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: