Media Kelantan

September 3, 2008

Mercun Kastam dan Skandal

Filed under: Santai/Cuci Mata — mediakelantan @ 4:55 am
Khusyuk masing-masing dengar cerita Tuan Azis

Khusyuk masing-masing dengar cerita Tuan Azis

Nasib la ada Kastam yang rajin nak buat PC pasal mercun biarpun sikit saja jumlah rampasannya..ada juga story nak buat untuk isi page..Terima kasih la kepada Pengarahnya, Aziz Yacob…bersemangat betul nak bagi PC..meskipun ada berbunyi di kalangan pegawainya..Sikit saja jumlah rampasan, pengarah nak jugak buat PC..

Berkejar la masing-masing ke Pejabat KDRM di Lubuk Bongor..mujur dekat..bila sampai je tadi, masing-masing muka ceria saja..macam tak puasa pulak..hehehe..bukan apa..dah masuk hari ke-3 Ramadhan, takkan letih lagi

PC punya PC…jumlah rampasan RM5,360..maklumat lain..bla..bla..bla..Tuan Azis memang banyak bercakap seperti biasa..budak-budak reporter lak memang suka layan dia bercakap..sampai pulak geng RTM..terlambat sikit..katanya ada meeting..dia orang nipun datang buat coverage bagi ucapan Salam Aidilfitri untuk kakitangan awam..Kak Num ni tak offer ke media pulak buat ucapan Selamat Hari Raya…ahahahaha..

Dah habis tugasan, masing-masing tak nak balik lagi..pelik la..apa yang ditunggu lagi..nak mercun agaknya..ikutla..si Pokne dengan Zul mula angkat kaki..Secara tidak semena-mena, datang seorang pegawai Kastam..perempuan tu beb..comel la pulak..tegur Pok Ne..borak punya la rancak macam dah lama kenal…rupa-rupanya, si Pokne ada ‘mata air’ budak Kastam..hhhaaa..kene scoop la korang..si Zul pun naik hairan…bila pulak dia orang berdua ni kenal..mungkin Pok Ne rajin cover Kastam sebab tula boleh kenal..biarla..kita doa mereka berdua bahagia..

Lensa Zul berjaya merakam detik manis ini

Lensa Zul berjaya merakam detik manis ini

5 Comments »

  1. awek kastam tu dah lama taruk ati kat aku..heheh. Akhirnya…

    Comment by adnan nisteroy — September 3, 2008 @ 5:33 am

  2. ahhhhhhh~~~itu kewe Pok Ne,,,,manisnya madu…..

    Comment by SHIAUWAI — September 3, 2008 @ 6:53 am

  3. Seronok baca pengalaman macam ni. Hari-hari dok cari, buat stori, bila baca pengalaman rakan-rakan di state, rasa nak join jugak sesekali…

    Tapi, memang di bulan puasa kurang assignment, kes, kalau kucing jatuh perigipun boleh jadi besar…!!!

    Selamat berpuasa dan menunggu stori besar menjelang Raya…!!!

    Dengan izin, saya memasukkan link anda ke dalam blog saya.
    ondscene.blogspot.com

    Comment by ondscene.sham — September 6, 2008 @ 3:17 am

  4. Tok sohor mung pok ne…dgn tino mung takut,ado gambar ngan anak patung..

    Comment by Wires Kelantan — September 8, 2008 @ 7:05 am

  5. Maceee cacat jerr gewe pok ne tu??….sungguhlaaa cacat….

    Comment by Zackkk — September 10, 2008 @ 7:34 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: