Media Kelantan

August 29, 2008

Futsal MKFC

Filed under: Aktiviti kawan — mediakelantan @ 5:07 am
Tags:
Geng-geng Futsal

Geng-geng Futsal

Bosan asyik menulis saja, geng-geng media perlu juga keluarkan peluh untuk bersukan..sihat sikit badan masing-masing yang rata-ratanya sudah obes…

Setiap malam Isnin..jam 9.00 malam..bertempat di Futsal Arena Pengkalan Chepa, turun la geng-geng media untuk beradu kekuatan kaki, siapa yang lebih hebat menggelecek, siapa yang banyak score gol..tak kurang juga ada yang dok kira berapa goalkeeper lepaskan gol..

Aktiviti mingguan ini sudah berlangsung hampir setahun dan banyak juga pemain-pemain yang berpotensi dilahirkan..sehingga tertubuhnya Media Kelantan Football Club (MKFC) untuk pergi lebih jauh dalam arena sukan popular ini..Kosmo! dan Sianr Harian adalah akhbar rasmi bagi MKFC..banyak juga siri-siri friendly dianjur bersama pesaing luar untuk beradu kekuatan…apa-apa pun keputusannya, prestasi MKFC boleh dibanggakan dengan banyak kemenangan dicapai..

Aktiviti mingguan ini akan diberhentikan seketika bagi memberi laluan kepada bulan Ramadhan untuk memberi peluang kepada semua pemain menumpukan ibadah Terawih..lebih tepat lagi masing-masing tak sanggup nak turun main bulan ini..sebagai penghormatan, penampilan julung-julung kalinya AJK Biro Agama, Tarmizi Abdul Rahim (Utusan) datang menjengah gelanggang futsal..

detik-detik perlawanan persahabatan

detik-detik perlawanan persahabatan

Perlawanan terakhir malam tersebut antara pasukan yang diketuai oleh Bob (Kosmo!) menentang pasukan yang diketuai Wan Faizal (BH) berakhir dengan keputusan seri..untuk rekod, perlawanan sebelum ini kebanyakan berpihak kepada pasukan Bob..

Jumpa lagi entry mengenai futsal selepas bulan Ramadhan nanti..

5 Comments »

  1. guano geng klate…

    Comment by razaklatif — August 29, 2008 @ 5:42 am

  2. main dah setahun, tapi abang administrator jarang2 nampak muka…
    sembang kasi orang bimbang la abang administrator ni

    Comment by wanfai — August 29, 2008 @ 5:52 am

  3. jangan tegur la abang administrator..dia tak kena ngena dalam ini futsal..terima kasih untuk media melaka yang jenguk blog ni..

    Comment by mediakelantan — August 29, 2008 @ 6:43 am

  4. pemain yg sering menjaringkan gol2 cantik..tuuu dua dari kiri blkg tuuu..heheh

    Comment by adnan nisteroy — September 4, 2008 @ 8:08 am

  5. sapa berani meh la lawan single ngan aku dulu! Ni bekas juara sumbat gol sendiri..ada sapa berani mau lawan sama gua?

    Comment by zackkk — September 13, 2008 @ 9:31 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: